Zen Medicentrum Cinkotán a XVI kerületben

Kedves vendégeink!Zen Medicentrum Cinkota XVI kerület

A Zen Medicentrum tulajdonosaként 11 évet éltem Ázsiában – Japánban és Kínában -, és ott szembesültem azzal, hogy az ottani üzletemberek családok és családanyák mennyire más módon gondoskodnak az egészségükről, mint idehaza.  Mennyivel nagyobb hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, mennyire beviszik az egészségügyi megoldásokat a mindennapi életbe és ezzel milyen nagy mértékben hozzá tudnak járulni a család életminőségének javításához.  Ott tapasztaltam meg mekkora jelentősége van a naponta használt apró pici dolgoknak, – mint például 20 perc thai chi, vagy masszázskezelés,  – az egészség megtartásában.

Kínában ez annyira elterjedt, hogy az üzletemberek már nem éttermi vacsorázás mellett töltik együtt az estét, hanem alkalmanként egy talpmasszázs szalonban beszélik át az üzleti dolgaikat.

Miután Magyarországra visszaköltöztem, magammal hoztam ezt a látásmódot és filozófiát és 5 gyermekes családanyaként mindent elkövettem annak érdekében, hogy ilyen minőségben élhessünk mindannyian amikor az egészség megőrzéséről van szó!

Először szűk baráti körben osztottam meg tapasztalataimat, később viszont megszületett a Zen Medicentrum gondolata és terve is ami a mai napon már valósággá vált.

Többnyire külföldön élt sokat tapasztalt kollegáim odaadó, szakértő gondoskására bízom a betegségeket megelőzni vágyó illetve már betegséggel kűzdő vendégeket!

Új szolgáltatásunk: Forever termèkek és egyèb mint pl Biocom, Flavon lekvàr, termèkek àllandó akciós árusitása, szüksèg esetén ingyenes kerületi hàzhoz szàllitàsa. Ezzel is egy kis segitsèget nyujthatunk a kis vagy több gyerekes Anyuciknak csalàdoknak.

Kuti Klementina tulajdonos

Zen Medicentrum XVI kerület Cinkota ajurveda

 Szolgáltatásaink:

Infra szauna

- Bioptron lámpás kezelés

Masszázsok

Biorezonanciás állapotfelmérés

Manuálterápia

Ajurvédikus gyógyítás

TSMT

Elérhetőségek:

E-mail: info@zenmedicentrum.hu
Cím: 1164 Budapest Ostoros Út 1/a
Tel: 06 30 192 5919

Hozzászólás beküldése