Spinning, gerinctréning, zumba, bodyart, coaching anyukáknak a LifeColorsban

LifeColors központ,
Web: www.lifecolors.hu
Cím: 1162 Bp., Timur u. 53.

SPINNING:

Spinning LifeColors XVI kerületCsoportos, zenére végzett teremkerékpáros edzés, melynek számos pozitív hatása van.

Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. Kortól és nemtől függetlenül bárki űzheti.

Zsírégető sport, amely által egyúttal a felgyülemlett feszültség is jól levezethető. Egyszerre védi és erősíti térdünk ízületeit és szalagjait és a nagyfokú izzadás következtében kiválóan méregtelenít.

GERINCTRÉNING:

Gerinctréning LifeColors XVI kerületEgy rendkívül precízen és hatékonyan felépített foglalkozás, melynek célja a preventív gerincvédelem – mindez élvezetes formában. Jótékony hatása már az első óra után érezhető, a rendszeres gyakorlással pedig búcsút is inthetsz a hátfájásnak, látványosan javul a tartás, mozgáskoordináció, a test szinte újjászületik. Ha ülő, mozgásszegény életmódot folytatsz, itt a helyed! A 60 perces óra során alaposan átmozgatjuk a gerinc ízületeit, valamint erősítjük és nyújtjuk a gerinc mozgatásában résztvevő izmokat.  A tréning főszereplői a törzs izmai (hát- és hasizmok), valamint a váll- és farizmok.  Az órát eszközökkel (fitball, softball, súlyzók, bot) színesítjük és tesszük változatossá. Többnyire kellemes lounge zenére mozgunk, melynek segítségével mentálisan is kikapcsolódhatsz.

INTERVALL EDZÉS:

Interwall edzés LifeColors XVI kerületAz intervallum tréning, azaz változó intenzitású, zóna edzés esetében a nagyon intenzív, sprint szakaszokat mérsékelten intenzív egységek követik, tehát tervszerűen váltakozó részekre bontja az edzést – terhelési és pihenőidőkre – ahol a pihenés mindig aktív pihenést jelent.

A HIIT előnye nem csak az, hogy rövid idő alatt rengeteg kalóriát lehet elégetni, ez az edzésforma megnöveli a szervezet nyugalmi anyagcsere sebességét is.

 

ZUMBA:

Zumba LifeColors XVI kerületEgyszerű lépésekből álló mozgásforma, ami könnyen követhető,  vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Bárki és bármikor elkezdheti. Észre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit. A program hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.

KETTLEBELL:

Kettlebell LifeColors XVI kerületA kettlebell, vagy más néven Girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy olyan ágyúgolyóra hasonlít, amelyhez egy bőrönd fogantyúját erősítették. Nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik, aki valaha próbálta, már tudja, hogy az egyik legjobb eszköz és módszer az állóképesség és az erő növelésére. A módszer azért kifejezetten népszerű, mert a sokak számára fölösleges izomtömeg-növelés helyett, az izmaid állóképességét és relatív erejét növeli nagymértékben, azaz a funkcionális erő illetve erő állóképesség fejlesztése a fő célja.

GYMSTICK:

GYMSTICK LifeColors XVI kerületA Gymstick egy Finnországban kifejlesztett innovatív fitnesz eszköz, mely hatékonyan és egyszerűen kombinálja a kardio edzést, az izomerő- állóképesség fejlesztését, az erőedzést és a mozgékonyság fejlesztését. Ötvözi a bot és a gumikötelek ellenállását, így egy átfogó, egész testre ható edzést tesz lehetővé, változatos edzésprogramot kínálva a rehabilitációtól a versenysportig. Használata egyszerű és biztonságos, segít fejleszteni az ízületek erejét és stabilitását, az inak épségének megőrzését, a törzs stabilitását. Nemcsak a nagy izomcsoportokat edzi, hanem a kisebb és gyengébb, az ízületeket körülvevő izmokat is. A Gymstick termi csoportos edzést speciális zenére végezzük, ami lehetővé teszi, hogy az edzés bárki által könnyen követhető, átlátható legyen. Mivel az ellenállás gyorsan és erőlködés nélkül szabályozható a gyakorlatok végzése alatt, így az edzés egyénre szabott, biztonságos, a fejlődés garantált!

BODYART:

BODYART LifeColors XVI kerületAz óra Deepwork és Bodyart Functional elemekkel ötvözött hatásos tréning, mely az egész testet megedzi. A dinamikus jógából tovább gondolt rendkívül hatásos edzésforma jellegét tekintve intervall edzés hatású (zsírégető-alakformáló) óra. Egy-egy alkalom során váltakoznak a különböző intenzitású gyakorlatsorok, ezzel erősítő és nyújtó hatást egyaránt elérünk. Az egész testre kiterjedő gyakorlatok hatása hamar jelentkezik, arányosabbá, rugalmasabbá,szálkásabbá teszi az izomzatot, különös tekintettel a nőknél kritikus zónákra (has, felkar, popsi, comb). Az óra nem ugrálós, speciális felépítésének és gyakorlatainak köszönhetően ízület és gerinckímélő modern edzésforma.

FUNKCIONÁLIS TRÉNING:

Funkcionális tréning LifeColors XVI kerületA funkcionális tréning alapjait a mindennapi élet során előforduló mozgások adják, gyakorlatai mindig egyszerre több izomcsoportot mozgatnak meg. Az összetettebb mozgások végrehajtásához elengedhetetlen a stabilizáció, ezáltal a mélyebb izomrétegek erősítése,  erősödése. Dolgozhatunk az órán saját súlyunkkal eszközök nélkül, vagy akár igénybe vehetünk eszközöket is (Trx, gymstick, bosu, stb.) testünk, képességeink fejlesztéséhez. Ez az óra egy változatos, egyénre szabott és hatékony edzést tesz lehetővé, alkalmas alakformálásra, erőfejlesztésre vagy akár rehabilitációs célokra is.

Női  harmónia Coaching,
numerológia, színterápia tanácsadás, elemzés

* Nem találod az utad, keresed önmagad?
* Sikertelenek próbálkozásaid munkahelyi vagy magánéleti téren?
* Szeretnél többet kihozni magadból?
* Szeretnél több önismeretre szert tenni, harmóniában lenni önmagaddal?
Új szolgáltatással bővítettük kínálatunkat, hogy ne csak a testünket, hanem a lelkünket is ápoljuk.

Bővebb infó: Borsi Anett, 0670 770 6600

Coaching Numerológia LifeColors XVI kerület

Hozzászólás beküldése