NATURAL SZÁRAZ SÓTERÁPIA

NATURAL SZÁRAZ SÓTERÁPIANYITÁS – AKCIÓ – NYITÁS – AKCIÓ

NATURAL SZÁRAZ SÓTERÁPIA  MEGNYITJA KAPUIT!

Kedves Anyukák, gyerekek! 

Korábban az Uzsoki Utcai Kórházban folytattam száraz sóterápiás kezeléseket, most pedig ugyanolyan minőségben és árakkal, de új névvel és új helyen2016. október 10-én újra indulnak a kezelések!

Mit is kell tudni a száraz sóterápiáról:

A légúti betegségek leghatékonyabb kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia. Ez az évszázadok óta ismert kezelési módszer elérhető már lakóhelyünk közelében is, egy sóterápiás műszer segítségével.

A berendezés egy sóbánya valódi mikroklímáját reprodukálja.

A rendkívül finom, száraz, különleges tiszta NaCl (99,98 %)könnyed belégzésével a sóterápiás kezelés után az esetek 90 %-ban elérhető a tünetmentes, természetes gyógyulás. 

 

A Natural száraz sóterápia számos légúti betegséget előz meg (asztma, allergia, COPD, bronchitis, krupp, fül- orr- gégészeti betegségek) és kezel nagy hatékonysággal, valamint erősíti az immunrendszert és a szervezet önregeneráló képességét. Ezen betegségek esetén csökken a krízisek száma, intenzitása, javul a vér oxigén ellátása.

A Natural száraz sóterápia 100 %-ban természetes, mellékhatás mentes, és biztonságos, hosszútávú megoldása a problémáknak.

A gyermekek sokkal intenzívebben és hatékonyabban reagálnak a természetes gyógymódokra. Az orvosok kifejezetten ajánlják a szülőknek, hogy ez a természetes sóterápiát próbálják ki elsőként, mielőtt elkezdik a gyógyszeres kezeléseket.

  • A hatóanyag egyfajta oldószerként működik, mely magához vonzza a szennyeződéseket, mely azután váladék formájában  távozik, megszünteti a gyulladást, helyreállítja a fiziológiai jellemzőket, illetve a légzőszervek mikro-flóráját.

  • A Natural Speleo sóterápia befejezését követően a bekerült hatóanyag még legalább 2 hónapon keresztül fejti ki hatását a vérben és a hörgőrendszerben.

A cél, hogy a bekerült hatóanyag révén elpusztítsuk a baktériumokat, feloldjuk és eltávolítsuk a lerakódott váladékot. Ez által visszaáll az egészséges állapotra jellemző vérkép, javul a tüdőkapacitás, megszűnik a szervezetben lévő gyulladásos folyamat.

A száraz sóterápia mechanizmusának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára illetve a hörgők simaizom szerkezetére gyakorolt hatás.

 

A sóterápia mechanizmusa garantálja, hogy a sószobában nem fertőzhetik meg egymást a bent tartózkodók, ugyanis a magas sókoncentrációban  a légtérbe jutott kórokozók, mikroorganizmusok azonnal elpusztulnak.

Bővebb információt majd honlapunkon is olvashattok, jelenleg még szerkesztés alatt.

Minden kedves vendégemnek október hónapban nyitási akcióval kedveskedek, így egységesen egy 10 alkalmas bérlet ára: 9.900, ft lesz.

kezelési időpontok hétfőtől-péntekig munkanapokon:

Felnőtt: 10:45-11:45, 16:45-17:45, 18:00-19.00

Gyermek: 9:30-10:15, 15:30-16:15, 18:00-19:00

Árak

Felnőtt:

10 alkalmas bérlet: 14.900,- 20 alkalmas bérlet: 26.900,- 1 alkalom: 1.600,-

Gyermek és nyugdíjas:

10 alkalmas bérlet: 22.900,-, 20 alkalmas bérlet: 22.900,- 1 alkalom: 1.400,-

Testvér kedvezmény: 50 % a második gyermek bérletéből.

Cím: 1141 Bp., Szugló u. 100.

Elérhetőségek

telefon: 06 30 869 4891

email: info@naturalterapia.eu

          naturalterapia12@gmail.com 

facebook: www.facebook.com/naturalsoterapia

www.naturalterapia.eu

Bejelentkezés szükséges!

Mindenkit sok szeretettel várok!

Barnáné Hervert Adrienne

Hozzászólás beküldése