MIKKA Gyerekruha a XVI. kerületben, Márkabolt és Webáruház

MIKKA a magyar gyermekruha

Mikka a magyar gyerekruha

Számunkra rendkívül fontos, hogy amit készítünk az 100%-ig magyar gyártású legyen. Ugyan mi már 30 éve foglalkozunk gyerekruha gyártással, és sokszor választhattuk volna a könnyebb utat, hogy elkezdünk külföldi termékekkel kereskedni, de nem tettük, mert az nem a mi stílusunk. Egyszerűen szeretünk gyártani, és szeretjük, ha az emberek szeretik, amit csinálunk. Minden ruha tervezésében és kivitelezésében benne van a több évtizedes gyerekruha készítési tapasztalatunk, ami a minőségen is meglátszik. Termékeinkkel az igényes embereket célozzuk meg, akiknek nem mindegy, hogy miben járnak, illetve, hogy miben járatják gyermekeiket.

Boldogan tapasztaljuk, hogy egyre többen választják a magyar terméket a külföldi helyett, ezzel is elismerve munkánkat.
Az sem mellékes, hogy vásárlóink, ugyan ha közvetett módon is, de termékeink megvásárlásával támogatják a magyar könnyűipar minden egyes elemét és így munkahelyeket teremtenek, többek között varrónőknek, szabászoknak, modellezőknek, filmnyomoknak, hímzőknek, kellékeseknek, anyag kereskedőknek, stb.

mikkamárkabolt-226x150Márkaboltunk a XVI. kerületben található a székhelyünkön, közvetlen nagykereskedésünk mellett. Ezt az üzletet, egy részt azért hoztuk létre, hogy a kerületünkben lakó szülőket kiszolgálhassuk, másrészt pedig, hogy tőlük első kézből kapjunk visszajelzéseket a ruháinkat illetően. Így sikerült megvalósítanunk azt, hogy nem csak a kereskedőink, hanem az anyukák, apukák és gyerekek kívánságait is figyelembe tudjuk venni az újabb kollekciók tervezésénél. Boltunkban a Mikka gyerekruhákon túl kaphatóak még fehérneműk, Ewers és Evidence tappancsos, gyerek- és bébi zoknik, harisnyák; esőkabátok, sapkák, övek és bizsuk, játékok.

Webáruházunkban is szeretettel várunk Mindenkit: www.mikkagyerekruha.hu

A Facebook-on is jelen vagyunk, érdemes „like”-olni minket, így fogyamatos naprakész információval szolgálhatunk: www.facebook.com/mikkagyerekruha

Nyitva:

hétfő – péntek: 10:00 – 18:00,
szombaton: 10:00 – 14:00

Tel.: +36-1/405-1320,
E-mail: mikka@mikka.hu
Címünk: 1162 Bp. János utca 129. (Csömöri út – János utca sarok, kényelmes parkolási lehetőséggel)
Webhttp://mikka.hu/

mikkaEgy kis történelem

A történelem mint mindig, a Mikka gyerekruháknak is fontos része. A sztori 1980-ban kezdődött, a XVI. kerületben, amikor egy egygyermekes családanya a férje minden támogatásával úgy döntött, hogy második gyermekével való várandósságát kihasználva, felhagy ügynöki munkájával és megpróbálkozik eredeti szakmájával, amit mondanom sem kell, a gyerekruha tervezés és készítés volt. Gyorsan vettek egy varrógépet, néhány ollót és kirámolták a kisszobát, ahova az apuka fa lapokból egy rögtönzött szabászasztalt készített. Ezek után már minden adott volt ahhoz, hogy megvalósítsák álmukat, vagy legalábbis, hogy megpróbálják. A próbálkozás végül olyannyira jól sikerült, hogy néhány hónap leforgása alatt elérték, hogy aVáci utca patinás gyerekbutikjának lettek az egyik beszállítói. A ruhákat az emberek imádták, és persze a boltosok is, mert jó sokat tudtak eladni belőlük…

Mára már nem csak ők ketten, hanem gyermekeik, azok unokatestvérei, és még sok-sok nagyszerű ember dolgozik azon, hogy minőséget, eredetiséget adjanak azoknak az szülőknek, akik nap mint nap Mikkába bújtatják gyermekeiket.

Stílus és design

mikkastílusA Mikka gyerekruhák stílusa igazán könnyen fogyasztható mindenki számára, mégis van benne valami extrém gondolat ami egyedivé teszi.

A stíluskör külön-külön nehezen behatárolható, hiszen rengetegféle terméket készítünk, melyek között a merészebb viselet épp úgy helyet kap, mintklasszikusabb modellek, szóval márkán belül többféle irányzat is megtalálható.
Amit azonban a szülők még ennél is jobban szoktak értékelni, az a 
ruhák különlegesen jó kombinálhatósága egymással, legyen szó akár lány vagy  fiú termékekről. Ez azért fontos, hogy a gyerekek a hétköznapokban is ízlésesen lehessenek felöltöztetve, ami nem csak a szülők szemeit gyönyörködteti, hanem hihetetlen mód még a gyermeknek is önbizalmat ad.
Azonban a gyerekruha készítés egy speciális műfaj, hiszen míg az egészen kicsi gyerekeket teljes mértékben édesanyja öltözteti, addig a nagyobbacskák szívesen választanak saját maguk ruháikat. Ezért a tervezésénél ezt is figyelembe vesszük, így 
az egész család könnyedén megtalálhatja magának a kedvére való ruhadarabot.