Lovagvár barkácsolás a Creator Nyitott Műhelyben

Tökéletes apa-fiú programot keresel?
Itt van:

Lovagvár barkácsolás a Creator Nyitott műhelyben

Lovagvár barkácsolás a Creator Nyitott MűhelybenEgy kiváló alkalom a közös élményszerzésre, amelynek eredményeként egy tartós, természetes anyagokból készült egyedi játékvár készül el, amely nap-nap után emlékeztet kicsit és nagyot az együtt eltöltött tevékeny órákra.
A Creator Nyitott Műhelyben igényes környezetben minden rendelkezésre áll a sikeres munkához.
Projektjeinket a barkácsolásban kevéssé jártas vendégeink is sikerrel viszik végig. Sokat segít ebben az előkészítettség, illetve a helyszíni asszisztencia.
A lovagvár elkészítése a tervezéssel kezdődik. Egy erre a célra kialakított mágnes táblán modellezhető a későbbi vár terei, épületei, funkciói.
A várépítés több nehézségi fokozatban folytatható. Döntés kérdése, hogy az egyes elemeket a résztvevők maguk szabják, csiszolják méretre, vagy már előkészített munkadarabokkal szeretnének dolgozni.
A pontos fotókkal ellátott leírás, illetve a helyszínen tartózkodó munkatársunk szükség esetén tanáccsal segíti a munkát.
Az elkészült vár épületei, elemei ízlés szerint dekorálhatóak lézervágott díszítőelemekkel, vagy festéssel.
A várkapu fölé gravírozott táblán a tulajdonos neve és az építés évszáma kerül.

Lovagvár barkácsolás 2 Lovagvár barkácsolás 3 Lovagvár barkácsolás 4

A Creator Nyitott Műhelyben – az Örs vezér terénél – jól felszerelt, igényes környezetben valósíthatod meg pinterest terveidet, alkothatsz barkácsolhatsz szabadon. Ha akarod, egy kellemes társasági program barátaiddal, ha akarod a lehetőségek tárháza a rendelkezésedre álló asztalos és digitális berendezések nyújtotta szolgáltatásokkal:
3D nyomtató / lézer gravírozó / plakát nyomtató / barkácsműhely teljes felszereltségben / festőkamra / lapszabász gép /gyalugép / vastagoló /marógép / szalagfűrész / szalagcsiszoló

CREATOR Nyitott Műhely
1141 Budapest, Mályva u. 15
+36 1 / 613 59 79
+36 20 / 316 56 40
hello@creatorbudapest.hu
www.creatorbudapest.hu

Hozzászólás beküldése