LaserCity az új lézerharc pálya!

LaserCity az új lézerharc pálya1LaserCity az új lézerharc pálya!

www.lasercity.hu

Harcolj a legújabb fejlesztésű fegyverekkel!

Igazán szuper kikapcsolódás mindenkinek, sőt születésnapra, csapatépítésre is kiváló program!

A lézerharc teljesen ártalmatlan és fájdalommentes harcot tesz lehetővé, így ezt a játékot akár még  gyermekek is teljes biztonságban játszhatják. A fegyver infravörös fénnyel kommunikál a játékosokon elhelyezett érzékelőkkel. Szerencsére az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy, mint a TV távirányítója. A játék a legújabb lézer puskákkal folyik, melyek egy szoftverrel kommunikálnak és a szoftver a játék végén statisztikát készít.

A pálya grafikusok által fluoreszkálós festékkel festett, egyedülálló, minőségi anyagokból kialakított tér, mely a harcot még hangulatosabbá teszi. Az érdekes formájú és elrendezésű búvóhelyek élvezetessé teszik a játékot és lehetőséget nyújtanak többféle harctípus, taktikai és csapatjáték kipróbálására.

A pályán az állandó légcsere és hőmérséklet biztosított.  Nem kell különleges ruhával sem készülni, mivel a játék teljesen tiszta környezetben zajlik, így nyugodtan lehet játszani az utcai ruhában is, mert nem lesz semmilyen körülmények között piszkos. Váltópólót viszont érdemes bekészíteni, mert egy jó kis lézerharc alatt bizony alaposan meg lehet izzadni. Zárt, sportos cipő nyáron is ajánlott, a fehér ruhák viszont az UV fény miatt nem, hiszen akkor sokkal látványosabb célponttá lehet válni.

A résztvevők 2 csapatban harcolnak egymással az UV fénnyel megvilágított pályán. Játék közben hang, UV fény és zene teszik még izgalmasabbá a küzdelmet. A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve, így a játék végén statisztika készül, mely alapján a csapatok közötti verseny végső eredménye is eldönthető.

További információk, árak, foglalási lehetőségek a honlapon! www.lasercity.huLaserCity laserharc

Hozzászólás beküldése