KekszNeked Mintaüzlet a Sashalmi Piacon

Keksz Neked Mintabolt Sashalmi PiaconKekszNeked Mintaüzlet

„Egészség, minőség, sokszínűség, Tőlünk Neked!”

Elérhetőségek:
Cím: Sashalmi piac, Sashalmi tér 1.
Tel: 30/695-6414, 20/253-4635
E-mail: kekszneked@gmail.com
Weboldal: http://www.kekszneked.hu

Családi vállalkozásunk legfőbb célkitűzése, hogy a természet által nyújtott javakat a lehető legtermészetesebb formában juttassuk el az emberekhez. KézművesKeksz Neked Mintabolt a Sashalmi Piacon, Király lisztből* készült termékeink közül választhatnak a diétázok, a cukorbetegek, a sportolók, tej- és tojás érzékenyek és mindenki aki szereti a finom ízeket.

Olyan prémium minőségű különlegességeket szeretnénk elhozni a babáknak-mamáknak, amelyet lelkiismeret-furdalás nélkül ehetnek.
Kekszeinket, süteményeinket a legnagyobb odafigyeléssel és a kézművesség szakértelmével készítjük, ezzel elkerülve a nagyipari gyártás összes hátrányát. Nem használunk adalékanyagot, és tartósítószereket. Magyar alapanyagokat vásárolunk, és csak olyan külföldi nyersanyagot használunk a gyártás során, amit magyar termelőtől nem tudunk beszerezni. Kézműves műhelyünkben házias, hagyományos, régi receptek alapján adalékmentes pékáru is készül.

Keksz Neked Mintabolt Sashalmi Piacon mézSüteményeink és pékáruink mellett,  boltunkban széles választékkal, kiváló minőségű nagy részben magyar termékekkel várjuk vásárlóinkat, azzal a szándékkal, hogy még népszerűbbé és közkedveltebbé tegyük a magyar élelmiszereket.
Polcainkon saját méhészetünkből származó méz is megtalálható, amihez semmilyen vegyszert, antibiotikumot nem használunk, így nyugodt szívvel tudjuk ajánlani Önnek és családjának.
Az alapvető élelmiszereken túl kapható glutén- és tejmentes termékek, diabetikus termékek, hidegen sajtolt olajok, és  még sok más termék amivel kiegészíthető az egészséges táplálkozás.
Akinek fontos, hogy árbarát minőségi alapanyagokat vásároljon, odafigyel a saját és családja egészségére, nézzen be üzletünkbe!

Facebook oldalunkon folyamatos naprakész információval szolgálunk: www.facebook.com/kekszneked

Keksz Neked Mintabolt a Sashalmi Piacon király búza
*Király búza lisztről röviden

Király búzát Varga Frigyes gabonakutató nemesítő 30 év alatt fejlesztette a mai minőségre.
A Király búza egy teljesen új búzafaj. Ebben egyesül a tönköly életrevalósága, magas fehérjetartalma a tönke búza keménységével, rendkívüli szárazságtűrésével és rugalmas sikérszerkezetével. (A tönke búza volt az ókori Egyiptom és Babilon legjellemzőbb búzája.
A Király búza a búzafajok királya, ugyanis ennél nagyobb szemű és sűrűségű búzafaj jelenleg nem létezik.

Hagyományos fehér lisztektől eltérően a Király búza liszt egy speciális őrlési technológiának köszönhetően nem csupán a búzaszem szénhidrát dús mag-belsejét tartalmazza, hanem a vitaminokban, rostokban és ásványi anyagokban gazdag csira és korpa apróbb részeit is. Őrlés előtt a búzaszem külső rétege eltávolításra kerül, hogy minél tisztább és egészségesebb lisztből készüljön valódi táplálék.

Közepes árfekvését még gazdaságosabbá teszi, hogy a rendkívül magas fehérje tartalma miatt egy harmad tojás használat javasolt. (pl. piskóta)

Piskóták, pizzák, kenyerek, tészták, leves habarások, kalácsok elkészítésére is kiváló. Enyhén édeskés íz, kellemes illatvilág. Rendkívül jól kel és szinte alig terül sütéskor.

Áltagos tápértéke 100 g termékben:

  Király búza liszt KBL 120 Teljes kiőrlésű Király búza liszt KBL 220
fehérje 14,80 g 15,50 g
szénhidrát 65,80 g 62,60 g
zsír 1,00 g 1,50 g
energia 1422 kjl/333 kcal 1410 kjl/332 kcal
rost 0,95 g 3,4 g
fehérje 14,80 g 15,50 g

 

 

Hozzászólás beküldése