JógaLiget és Fitness Stúdió Erzsébetliget

JógaLiget és Fitness Stúdió XVI kerületA Jógaligetet családi vállalkozásként alapítottuk 2011-ben. A jóga a szenvedélyünk, mi is rendszeresen jógázunk és a 16. kerületben mi indítottunk elsőként hot jóga foglalkozásokat.

Hozzánk mindig jó bejönni egy nehéz nap után, mert barátságos környezettel és mosolygós arcokkal várunk.

Innováció a XVI. kerületben! A Jógaliget és Fitness Stúdióban elérhetők a legújabb jóga- és fitness irányzatok: nálunk gyakorolhatod a hot jógát, antigravitációs jógát, TRX-et és funkcionális alakformáló edzéseket is.

Hot jóga A 33-36 fokos hőmérsékleten, 60%-os páratartalom mellett végzett jóga méregtelenít, fogyaszt és erősíti az izmokat. Már néhány alkalom után is érezni fogod a hatását! Órarendünkben megtalálhatóak a következő változatai:

  • kezdők számára összeállított speciális sorozatunk, a hot jóga 1. sorozat
  • a fogyást és szépülést célzó alakformáló hot jóga flow

Fitness termünkben is a legjobb edzéstípusokkal várunk: Pilates, Spinning, TRX, Hot Iron/Hot Iron Cross, Zumba, alakformáló torna, Body Art, Kangoo Jumps, stb.

Masszázs Az edzés előtt, után felfrissülhetsz nálunk egy masszőr kezei alatt a MasszázsLiget vagy Shambhala masszázs stúdióban.

A Gyerek Kangoo vidám, energizáló sport, javítja a közérzetet, a gyermekek felszabadulnak és óra végére jól el is fáradnak. A testedzés javítja a mozgáskoordinációt, a térérzékelést valamint fontos egészségmegőrző hatása is van: fejleszti az állóképességet és segít az egészséges testsúly fenntartásában. A játékos Kangoo órák során a gyermekek egyre ügyesebbek lesznek, néhány óra után képesek lesznek egyre hosszabb koreografált mozgássor elsajátítására. A foglalkozások a személyiségfejlődésre is pozitívan hatnak, a gyermekek megtanulnak egyénileg, párosan és csoportosan sikereket elérni.

Napközis táborokat 2012 óta szervezünk. Tematikus turnusainkban kis létszámú csoportokban garantáljuk a gyerekekre jutó nagy figyelmet. A kiemelt minőséget a napi 4 óra foglalkozás garantálja, melyet gondosan kiválasztott, a témában szakértő munkatársaink biztosítanak. Minden turnusban kiemelt figyelmet kap a mozgás. Tőlünk jó példát látnak, mert nekünk ez az életünk. A készségeket játszva fejlesztjük, hogy az iskola könnyebb legyen.

Tegyél próbára minket!

Ha kíváncsi vagy, hogy mit kínálunk neked, akkor vásárolj 1 hetes próba bérletet 2.500 Ft-ért! Ez a bérletünk azért ilyen olcsó, hogy új vendégeink kockázat nélkül próbálhassák ki bármelyik jóga- és fitness óránkat. A próba bérletet csak azon a napon kérheted, amikor először jössz sportolni a Jógaligetbe.

Miért válassz minket? Mert Stúdiónk:

  • INNOVATÍV fitness és jóga kínálatunkat folyamatosan újítjuk az aktuális trendek és vendégeink igényei szerint
  • BARÁTSÁGOS igényesen kialakított stúdiónkban tiszta és barátságos körülmények között mozoghatsz
  • PROFI kis létszámú (10-15 fő) foglalkozásokat tartunk, így biztosítjuk vendégeink számára képzett edzőink maximális figyelmét
  • HATÉKONY edzéseink rendszeres látogatásával tartós eredményt érhetsz el alakod formálásában, izmaid erősítésében, testi-lelki jólléted megteremtésében és megtartásában

Elérhetőségek:

JógaLiget és Fitness Stúdió

Erzsébetligeti uszoda
1165 Budapest,
Újszász u. 106-108.
Telefon: +36 20 952 1155
E-mail: recepcio@jogaliget.hu

http://jogaliget.hu

http://jogaliget.wix.com/nyaritabor

https://www.facebook.com/Jogaliget

Hozzászólás beküldése