Infinity Jóga-, masszázs- és mozgásstúdió Cinkotán

Infinity jóga-, masszázs-,és mozgásstúdió CinkotánAz Infinity stúdió fókuszában a mozgásszervrendszeri izomegyensúly helyreállítása, a természetes neuromuszkuláris funkció visszaállítása és az egyensúlyérzékelési képesség fejlesztése áll.

A mozgásszervrendszert olyan technikákkal hozzuk vissza a természetes egyensúlyába, melyek nem eredményeznek további túlterhelést és feszültséget más testrészeken, így elérhetővé válik az egészséges, fájdalommentes életvitel.

Speciális eszközeink a slackline (két pont közé rögzített heveder) és a hammock (függőhinta), mely, eszközök kihívások elé állítják a teljes mozgásszervrendszert és fokozottan ingerlik az egyensúlyi központot.

Manuálterápiával ( masszázs) lokalizáljuk az izomgyengeségeket és speciális technikákkal korrigáljuk az izomegyensúly megbomlásokat azzal a céllal, hogy aktiválhatóvá és újrataníthatóvá váljanak a kritikus érintett izomcsoportok.

A kinezio tape technika a test öngyógyító képességének aktivizálásán alapuló speciális technika, amely stabilizálja az ízületeket, az izmokat a helyes irányba húzza, aminek következtében a felborult izomegyensúly helyreáll.

Családias környezetben Téged is várunk szeretettel, ha fontos számodra az egészségmegőrzés, és az aktív kikapcsolódás lehetőségeit keresed.

Képzett oktatóink által megismerheted a jóga különféle irányzatait.

Amit nálunk megtalálsz:

Fly jóga

A fly jógaórák elengedhetetlen eszköze a különleges, elasztikus anyagból készült speciális függőhinta, az ún.: hammock. Az óra elsődleges célja a tartásjavítás, az izomzat erősítése és nyújtása olyan módszerrel, ahol az ízületek kímélése, az ízületi szalagok túlnyúlásának megelőzése elsődleges szempont. A hammockon (függőhintán) végzett fordított (inverz) testhelyzetek a talajon végzett számos kedvező élettani hatáson túl erősítik a gerincmenti tartóizmokat, a gerinccsigolyák távolításával nyújtják a gerincet és közben a porckorongok víztartalmát is előnyösen befolyásolják (aktív gerincnyújtás).

Vinyasa Flow

Dinamikus jógaóra, melyen az egyes ászanákat sorozatokba rendezve gyakoroljuk. Egyik jógapózból a másikba áramlunk, ezáltal teremtjük meg a harmóniát a test, a lélek és az elme hármas egységében. A vinyasa flow jógaóra egy 90 perces különleges meditáció, miközben a mozdulat, a lélegzet és a zene összhangjának új dimenzióit élheted át.

Gerinctréning

Az ülőmunka és (talán nem is gondolnánk) az egyoldalú rendszeresen végzett sport és fizikai munka is együtt jár az izomegyensúly megbomlásával.

A gerincjógaórák célja a mozgásszervi egyensúly alapvető lehetőségeinek megteremtése, az izomegyensúly korrekciója, majd ennek tudatosítása és az eredmény fenntartása. A tradicionális jóga művészetét ötvözzük modern anatómiai ismeretekkel. A test erővonalainak mentén egyszerre nyújtjuk és erősítjük az izomzatot, az úgynevezett tensegrity koncepciós gerincterápia alkalmazásával.

Tai Chi

A tai chi a kínai harcművészetek ún. belső iskolái közé tartozik, mely a belső erő fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. A tai chi kifinomult, a teljes testet megmozgató és harmóniára vezető mozgások rendszere, jótékony hatással van a fizikai és lelki egészségre egyaránt. A hagyományos kínai orvostudomány szerint a tai chi formagyakorlatai egyidejűleg lazítják, nyújtják és erősítik a gerincet és az egész testet, mely során a test feszültséggócainak a lazításával oldja a stresszt, valamint helyreállítja a belső energiák egyenletes áramlását, azaz a chit, melynek szabad keringése nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. A tai chi minden életkorban művelhető, nem igényel speciális alkati vagy erőnléti alkalmasságot. És míg a küzdősportokban egymás legyőzése a cél, a tai chi gyakorlása során a test, a lélek és az elme harmóniájának megteremtése és önmagunk fejlesztése a végső cél.

Elérhetőségek:

Infinity jóga, masszázs, és mozgásstúdió

Budapest 1164. Vágás utca 9.

Telefon: +36 30/ 2382930

+3920/ 4099737

E-mail: hello@infinitystudio.hu

Web: www.infinitystudio.hu

www.facebook.com/infinityjoga

Születésnapi rendezvényeink

Felejthetetlen élményt nyújtanál gyermekednek születésnapja alkalmából?

Az Infinity Stúdió segít neked!

Hozd el a csapatot hozzánk és mi garantáljuk az önfeledt szórakozást! A slackline-okon (rögzített speciális hevedereken) nálunk mindenki kötéltáncossá, a hammock-okon (függőhintákon) pedig légtornásszá válhat. A slackline és hammock eszközök használatát 8 éves kortól javasoljuk!

A 3 órás szülinapi slackline csomag az alábbiakat tartalmazza:

  • 60’ perc bemelegítés, ismerkedés a slackline és hammock eszközökkel, ahol elsajátíthatják a gyerekek az egyensúlyozás művészetét,
  • 60’ perc tortafogyasztás, ajándékozás,
  • 60’ perc szabad játék és gyakorlás a slackline-on felügyelettel, igény esetén különböző koreográfiák elsajátítása.

A születésnapi rendezvényt csak szombat délután tudjuk megtartani.

Amit mi biztosítani tudunk:

  • terem dekoráció,
  • apró sós sütemény,
  • 2X1,5 literes üdítő és korlátlan teafogyasztás
  • torta tűzijátékkal – gyertyákkal
  • zene
  • buli világítás

Egyedi kívánságokhoz személyes megbeszélés szükséges.

Maximum 15 gyereket tudunk fogadni.

Helyszínfoglalást kérlek, 10 000 Ft előleggel biztosítsd. Amennyiben a lefoglalt nap előtti 7 napon belül kerül sor az esemény lemondására, az előleget sajnos nem áll módunkban visszafizetni, egy másik egyezetett időpontban tudjuk biztosítani gyermeked születésnapi partiját.

A szülinapi partira hozzanak a gyerekek magukkal kényelmes ruházatot a slackline használatához.

A szülinapi csomag ára:

29.000,- forint 10 főig,

10 fő felett gyermekenként
további 2.000,- Ft.

Hozzászólás beküldése