BIOREZONANCIA és RADIESZTÉZIA

Biorezonancia radiesztéta 1Wagner Dezideráta vagyok 2010-ben kezdtem biorezonanciával kezelni .

Az elmúlt 5év alatt számos gyógyulásban sikerült részt vennem.
2011-ben elkezdtem radiesztéziával foglalkozni.

Hosszútávon elengedhetetlen a tiszta tér, a szervezet zavartalan működéséhez.

Pihenőhelyen található sugárzások kivezetésével a betegségek kiváltó okát tudjuk megszüntetni, ezáltal tud az öngyógyítás aktiválódni.

Biorezonancia-terápia

21. század fizikoterápiájával!

A BIOREZONANCIA-TERÁPIA a GERONTO ELIXÍR fizikoterápiás készülék segítségével a hagyományos orvoslás által gyógyíthatatlannak bélyegzett betegségek tünetmentesítésével, gyógyításával foglalkozik. Olyan természetes megoldást foglal magában, ami a természet törvényein alapuló célirányos és hatékony öngyógyítást eredményez.

Az öngyógyításon, a szervezet természetes alaprezgésein alapuló fizikoterápia. A hét fő szervünk stimulálásával és a hozzájuk tartozó energia-felvevő pontok harmonizálásával kioltja, és kiegyenlíti a természetellenes életmód okozta diszharmonikus rezgéseket – amelyek már a tünetek megmutatkozása előtt jelen vannak és a betegség kialakulását okozzák -, visszaállítva a szervezet optimális energiaáramlását, biztosítva annak harmonikus működését. Ezért kiváló a megelőzésben is!

Célja a szervezet természetes működését figyelembe véve a tünetek kiváltó oldalról való végleges felszámolása.

Mivel a hagyományos lehetőségek rezgésben való információjában dolgozik, ezért kiemelkedő szerepe van a megelőzésben is, a vitaminok,- fiatalító, – energetizáló és öregedés megelőző szerek /multivitamin, Q10, DHEA, oxigénfeltöltés/

Kiválóan alkalmas: ALLERGIÁK, CANDIDA, EMÉSZTŐREDSZERI, BŐR- ÉS IZÜLETI BETEGSÉGEK, GYOMORSAV, CSONTRITKULÁS, ÉRSZŰKÜLET, MENSTRUÁCIÓS ZAVAROK, DEPRESSZIÓ, CUKORBETEGSÉG, FEJFÁJÁS, POTENCIAZAVAR, IMMUNERŐSÍTÉS, AZ EMLÉKEZET ERŐSÍTÉSE, MÉREGTELENÍTÉS, VITALITÁS, LÉGÚTI PANASZOK, IZOMSORVADÁS, CSONTRITKULÁS, GERINCPROBLÉMÁK, SZÍVRITMUS, DOHÁNYZÁS MEGSZÜNTETÉSE, PAJZSMIRIGY, ORRFOLYÁS, LÁZ, STRESSZ, MÉREGTELENÍTÉS, VÉRNYOMÁS, IZOMPROBLÉMÁK, -FÁJÁS, INFLUENZA, SPORTSÉRÜLÉS, FOGYÁS stb. sebek, törések, zúzódások gyógyítására szellemi és fizikai töltődésre, energetizálásra rehabilitációra

GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉG NINCS! /Hippokratész

Biorezonancia radiesztéta 2

RADIESZTÉZIA?

A radiesztézia sugárzásérzékelést, észlelést jelent. Különböző történeti kutatások alátámasztják, hogy a vesszőt és az ingát az emberiség már sok ezer évvel ezelőtt ismerte. Kína és Egyiptom népei Krisztus születése előtt 2000 évvel ezt a módszert már sikerrel alkalmazták. Vizet, kőzetet, aranyat, érceket és egyéb fémeket kutattak vele. A fáraók korában a radiesztéziát a piramisok építésénél is használták. Magyarországon Árpádházi Szent László fakasztott vizet a sziklából, később Tüköry grófnőről készültek feljegyzések, aki gyógyforrásokat talált ezzel a módszerrel.

FÖLDSUGÁRZÁS,

MIÉRT KÁROS AZ EGÉSZSÉGRE?

Mi a földsugárzás? A földi élet sugárzási térben fejlődött ki és fejlődik ma is tovább. Földgolyónk szüntelenül bocsát ki kisebb – nagyobb intenzitású sugarakat, amelyek lehetnek hasznosak és károsak is. Annak ellenére, hogy a földsugárzás az élővilág sugárterhelésének 61%-át adja, az emberek körében meglehetősen ismeretlen. Az életműködéseket alapvetően befolyásoló külső ritmizáló jelek a földsugárzások. Ezek nélkül nincs élet, az ember nem tud létezni nélkülük. Túlzott hatásuk azonban zavaró és betegségeket okozhat. Tapasztalatok szerint a betegségek 70-80%-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. A károsító hatást a napi legalább 4-5 órás sugárzási sávban történő tartózkodás eredményezi. Így 4-5 év alatt figyelmeztető jelek, míg 8-10 év alatt súlyos betegségek alakulhatnak ki. A sávok keresztezési pontjai intenzívebben károsítanak, itt már 6 hónap alatt akár daganatos betegségek is kifejlődhetnek. Miért káros az egészségre a földsugárzás? A káros sugárzásban huzamosabb időt eltöltő szervezet (civilizált ember, nemesített növény) védelmi rendszere leromlik. A külső védelmi rendszer az élő szervezetet körülvevő bioenergiamező az Aura. Ez az energiaburok szoros kapcsolatban van azzal a 7 fő külső szabad-energia felvételi hellyel (csakra), amelyek a test hormonális irányítórendszerét, működési hatékonyságát külső energia felvétellel szabályozza. A káros sugárzás hatására az aura elvékonyodik, nem ritkán “kilyukad”. Következménye az, hogy a szervezet bioenergia szintje csökken, a csakrák energia-felvevő képessége beszűkül, végül leáll, s a közvetlen kapcsolatban álló belső-elválasztású mirigy működésében, hormonális szabályozásában zavarok lépnek fel. A folyamatos energiahiány miatt a belső-elválasztású mirigy is megsérül, szabályozási funkcióját nem tudja ellátni, és ezt megbetegedéssel jelzi a szervezet. Az auramérési eredmények azt igazolják, hogy a szervezet azon része betegszik meg, ahol az aura megsérült. Az aura sérülése szinte kivétel nélkül ott jelentkezik, ahol a káros földsugárzások hatása az aurát tartósan éri.

A földsugárzás hatására az egészséges ember megbetegedhet, a beteg ember pedig nem gyógyulhat meg addig, amíg a veszélyeztetett helyen tartózkodik.

A radiesztéta a kiváltó ok bemérésével, ennek alapján a helyváltoztatási javaslatával, vagy magának a kiváltó oknak a megszüntetésével segíti elő a gyógyulást.  A páciens érdeke, hogy az eredmény reményében a kezelőorvosát is bevonja ebbe a folyamatba.

Ismert – radiesztéziás módszerrel mérhető – károsító földsugárzások:

– Geológiai törésvonal sugárzás (földmozgási hasadékok sugárzása)

– Vízér sugárzás ( föld alatti vízfolyások, átszivárgások kisugárzása)

– Hartmann sugárzás (a Föld mágneses kisugárzása)

– Curry sugárzás (szintén a Föld poláris mezősugárzása)

– Szent György és Ley sugárzások (a Föld mágneses idegáramai)

A védekezés lehetőségei – képzett, hálózati radiesztéta szakember segítségével – a káros sugárzástól mentes hely kijelölése, vagy a tartózkodási hely, elsősorban a fekhely tértechnológiai árnyékolókkal történő mentesítése. A régmúltból átvett hagyományokból ismert eszközök ( gesztenye, szalma, gyapjútakaró, rézgyűrű, alufólia, tükör stb.) relatív hatékonyságúak, legfentebb átmeneti segítséget nyújthatnak, gyakran ellenőrizendők és cserélendők.

A radiesztéziai szakterületen folytatott kutatások eredménye egy forradalmian új lehetőség a NATURA tértechnológiai elven működő árnyékoló család. Ennek a termékcsaládnak alkalmazásával időkorlát nélkül semlegesíteni lehet – ki lehet a térből szívni – ezeket a földsugárzásokat, valamint a technikai berendezések által keltett elektromágneses sugárzásokat. Ezen utóbbi sugárzások határérték alá csökkenthetősége már műszeres méréssel is igazolható.

A NATURA típusú általános bioenergia regeneráló-töltő, feltölti a szervezetet bioenergiával, ezzel javítja a lelkiállapotot, ellenállóbbá teszi a szervezetet. Alvás szabályzó szerepe van, csökkenti, a deréktáji fájdalmakat stb. A szabadforgalmú energiatöltő önmagában nem pótolja az árnyékolást. A kifektetéssel, ill. a Hálózati szakember által telepített  NATURA típusú árnyékolókkal kiszűrhetők a károsító hatások. Az ember normál energiaháztartása helyreállítható és így beindulhat a szervezet öngyógyító folyamata.

Biorezonancia radiesztéta 3

Elérhetőségek:

Wagner Dezideráta
eletzaloga.hu
dezuss@gmail.com
06/203327-059

Hozzászólás beküldése